luni, 16 septembrie 2013

MEDIA MUSIC AWARDS , PREMIILE PUBLICULUI PENTRU CEI MAI BUNI ARTISTI


Luna septembrie este luna Music Awards. Daca RMA se tine pe 14 septembrie la Brasov,Media Music Awards se va tine in Piata Mare din Sibiu pe 19 septembrie.

Media Music Awards sunt premiile care se acorda in baza difuzarilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV. Cele mai ascultate piese, cele mai difuzate piese vor fi premiate la Sibiu.

Astfel, la Media Music Awards vor urca pe scena anul acesta : Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project.Pustoaica care a uimit o tara intreaga Nicole Cherry va concerta in deschidere iar anul acesta va urma pe scena MMA si un artist international: Faydee.

Media Music Awards nu este doar evenimentul de premiere ci si de lansare a noilor piese asa cum s-a intamplat anul trecut cand Andra a lansat “Ca la meteo” sau Loredana a lansat hitul “Apa.”

Cine va castiga mult ravnitele trofee Media Music Awards?



Trofeele transparente tinute in mare secret vor ajunge direct in mana castigatorilor in seara evenimentului. Trofeele vor fi duse in Piata Mare din Sibiu in cea mai mare siguranta posibila iar artistii nu vor avea acces la ele.

Cineva va castiga frumoasele trofee vedem pe 19 septembrie direct din Piata Mare din Sibiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu